tagliatelle, wortelballetjes met cheddar & peterselie

op weekend’bijberoep’dagen zoals afgelopen weekend komen er vaak proevertjes aan bod maar zaterdag ben ‘k voor een easy & vertrouwde lunch gegaan met de 🥕balletjes

m’n kids zijn fan ☺️

nog op zoek naar wat inspiratie voor deze week, mss kan je deze veggieballetjes eens uitproberen 😉 – recept voor 4 personen:

🥕balletjes met cheddar: 

.~ 1 grote bundel wortelen raspen

~ 2 eitjes toevoegen 

~ 4-tal lepels paneermeel erbij

~ 4-tal lepels geraspte cheddar toevoegen 

~ kruiden met peper & zout 

~ alles goed mengen, balletjes draaien & 15 minuutjes bakken – olie & antikleefpan

tagliatelle beetgaar koken – ik nam 60gr p.p.

» +/- 75ml olie + verse peterselie (een handje vol) -> mixen, kruiden met peper, zout & knoflookpoeder 

» tagliatelle mengen met de peterselieolie, 🥕 balletjes erbij & dukkah green kruiden – één van m’n favoriete van Mill&Mortar – erover strooien 

TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK