bietensalade • veldsla • ricotta • bulgur

2 personen – 15 min

300GR BIETEN: CHIOGGIA, GELE BIET, RODE BIET
100GR VELDSLA
1 KLEINE UI
200GR RICOTTA
160GR BULGUR
10CM GEMBER

OLIE
CITROENSAP
GERASPTE GEMBER, DILLE, ZWARTE PEPER & ZOUT

I KOOK DE BULGUR GAAR IN LICHT GEZOUTEN WATER (+/- 8MIN) – GIET AF

I SCHIL DE BIETEN EN SNIJ IN FIJNE SCHIJFJES VAN DE BIETEN 

I SNIJ DE UI IN FIJNE RINGEN & 5CM VAN DE GEMBER IN FIJNE SCHIJFJES

I MENG DE RICOTTA MET EEN SCHEUTJE OLIE, 2 EETLEPELS CITROENSAP & 5 CM GERASPTE GEMBER – KRUID MET PEPER, ZOUT & DILLE

I MENG DE BIETEN MET DE VELDSLA EN DE UI EN WERK AF MET RICOTTA – SERVEER SAMEN MET DE BULGUR

 

TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK