hotdog • bloedworst • perenchutney

2 personen – 30 min

2 BLOEDWORSTEN HOF TER MEULEN
2 PICCOLOBROODJES
2 (DOYENNÉ) PEREN
60GR VELDSLA

1/2 UI
3CM GERASPTE GEMBER
20GR ROZIJNEN
1 SNEETJE PEPERKOEK VERKRUIMELD

OLIJFOLIE
1/2 KOFFIELEPEL VLOEIBARE HONING
2 EETLEPELS CIDERAZIJN
SNUIFJE GEMBERPOEDER, KANEEL, PILIPILI

I SCHIL DE PEREN, SNIJ ZE IN BLOKJES

I SNIPPER DE UI FIJN , FRUIT HEM KORT IN OLIE IDOEDEDEPEERBIJDEUI-VOEGDE ROZIJNEN, GEMBER, KANEEL, PILIPILI, GEMBERPOEDER EN HONING TOE EN LAAT 10 MINUTEN SUDDEREN

I VOEG DAN DE CIDERAZIJN TOE EN LAAT NOG EENS 10 MINUTEN SUDDEREN

I BAK DE BLOEDWORST IN WEINIG VETSTOF OP EEN MATIG VUUR (ONG. 12 MIN)

I SNIJ DE PICCOLOBROODJES OPEN – LEG ER WAT VELDSLA OP EN DAN DE BLOEDWORST – BELEG VERDER MET DE PERENCHUTNEY – WERK AF MET VERKRUIMELDE PEPERKOEK

TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK