2 personen
30 minuten | lekker simpel
500gr witte asperges
500gr groene asperges
150gr aardbeien
500gr mozzarella
verse basilicum
vinaigrette:
3 eetlepels olijfolie
1,5 eetlepels witte wijnazijn
1/2 koffielepel mosterd • Tierenteyn
1 handje basilicumblaadjes
zwarte peper, zeezout, happy roots Mill&Mortar
olijfolie
| schil de witte asperges
| verwijder het houtachtig onderste deelnam de asperges – snij de asperges in drie zorg ervoor dat de aspergedeeltjes ongeveer even dik zijn – halveer ze mocht dit niet het geval zijn
| bak de asperges aan in een scheutje olijfolie +/- 15 min – kruid met peper, zout & happy roots
| maak ondertussen de vinaigrette: meng de mosterd en azijn in een kom – roer de olie erdoorheen – voeg er basilicum bij & mix kort – kruid met peper en zout
| spoel de aardbeien – verwijder het kroontje & snij in partjes
| dresseer de asperges op een bord – scheur de mozzarella & leg erbovenop – leg de aardbeien erbij – besprenkel met de vinaigrette & werk af met enkele blaadjes basilicum
•we aten dit met geroosterde krieltjes
30 minuten | lekker simpel
500gr witte asperges
500gr groene asperges
150gr aardbeien
500gr mozzarella
verse basilicum
vinaigrette:
3 eetlepels olijfolie
1,5 eetlepels witte wijnazijn
1/2 koffielepel mosterd • Tierenteyn
1 handje basilicumblaadjes
zwarte peper, zeezout, happy roots Mill&Mortar
olijfolie
| schil de witte asperges
| verwijder het houtachtig onderste deelnam de asperges – snij de asperges in drie zorg ervoor dat de aspergedeeltjes ongeveer even dik zijn – halveer ze mocht dit niet het geval zijn
| bak de asperges aan in een scheutje olijfolie +/- 15 min – kruid met peper, zout & happy roots
| maak ondertussen de vinaigrette: meng de mosterd en azijn in een kom – roer de olie erdoorheen – voeg er basilicum bij & mix kort – kruid met peper en zout
| spoel de aardbeien – verwijder het kroontje & snij in partjes
| dresseer de asperges op een bord – scheur de mozzarella & leg erbovenop – leg de aardbeien erbij – besprenkel met de vinaigrette & werk af met enkele blaadjes basilicum
•we aten dit met geroosterde krieltjes
TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK