lekker makkelijke lunch 🥗
4 personen:
800gr krielaardappelen
1 broccoli
1 courgette
200gr erwtjes
160gr tapasham
verse munt
zwarte peper & zeezout, happy roots kruiden Mill&Mortar
I krielaardappel in partjes snijden & gaar stomen
I broccoliroosjes beetgaar stomen
I erwtjes koken
I courgette in schijfjes snijden & grillen met weinig olijfolie – kruiden met peper, zout & happy roots
I aardappelpartjes aanbakken in scheutje olie – kruiden met zout
I schik op een bord: aardappeltjes, broccoli, erwtjes, courgette – leg er de tapashram bij & werk af met enkele muntblaadjes
Lekker met een mayo-yoghurtsausje erbij – meng 4 eetlepels mayonaise met 2 eetlepels Griekse yoghurt + 1 koffielepel vloeibare honing + mespuntje mosterd (Tierenteyn), afkruiden met peper & zout
4 personen:
800gr krielaardappelen
1 broccoli
1 courgette
200gr erwtjes
160gr tapasham
verse munt
zwarte peper & zeezout, happy roots kruiden Mill&Mortar
I krielaardappel in partjes snijden & gaar stomen
I broccoliroosjes beetgaar stomen
I erwtjes koken
I courgette in schijfjes snijden & grillen met weinig olijfolie – kruiden met peper, zout & happy roots
I aardappelpartjes aanbakken in scheutje olie – kruiden met zout
I schik op een bord: aardappeltjes, broccoli, erwtjes, courgette – leg er de tapashram bij & werk af met enkele muntblaadjes
Lekker met een mayo-yoghurtsausje erbij – meng 4 eetlepels mayonaise met 2 eetlepels Griekse yoghurt + 1 koffielepel vloeibare honing + mespuntje mosterd (Tierenteyn), afkruiden met peper & zout
TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK