pasta • pompoen • tomatensaus • geitenkaas

2 personen – 35 min

180GR FUSILLI PASTA BOER OLIVIER
1/2 BUTTERNUTPOMPOEN IN BLOKJES
1 SJALOT IN SCHIJFJES

400GR TOMATENSAUS THINK TOMATO
200GR (lokale) VERSE GEITENKAAS

OLIE
GEMBERPOEDER, PAPRIKAPOEDER, OREGANO, ZWARTE PEPER & ZOUT

I KOOK DE PASTA GAAR IN LICHT GEZOUTEN WATER (+/- 8MIN) – GIET AF

I LEG DE POMPOENBLOKJES IN EEN OVENSCHAAL EN BESPRENKEL MET OLIE – KRUID MET PEPER, ZOUT, GEMBER- EN PAPRIKAPOEDER – ZET 20 MIN IN DE OVEN OP 180°C

I HAAL DE OVENSCHAAL UIT DE OVEN EN MENG DE TOMATENSAUS EN PASTA ONDER DE POMPOEN – LEG STUKJES GEITENKAAS ERBOVENOP – ZET NOG 15 MIN IN DE OVEN

I KRUID NOG WAT MET OREGANO

 

TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK