citrussalade met feta & munt
- snij de sinaasappel en pompelmoes in fijne schijven - carpaccio
- snij de rode ui in ringen
- dresseer de sinaasappel en pompelmoes, werk af met de rode ui, verbrokkelde feta, peper en zout en enkele muntblaadjes
couscoussalade
- kook 400ml water met de groentebouillon
- giet de bouillon over de couscous, dek af en laat 10 minuten staan
- snij de rode paprika in kleine blokjes
- week de rozijnen in "kiss my blackberries"
- prak de couscous los met een vork en kruid met ras el hanout
- werk af met blokjes rode paprika en rozijnen
hummus
- mix de gekookte kikkererwten met look, tahin, olijfolie, vocht van de kikkererwten & citroensap; proef en voeg eventueel extra vocht toe tot het geheel lekker smeuïg is
- kruid af met peper en zout
- dresseer en werk af met paprikapoeder en verse tijm
aspergeslaatje
- schil en snij de asperges in stukjes
- bak de asperges aan in een scheutje olie
- kruid af met peper en zout en citroensap naar smaak
- dresseer en werk af met bieslook