2 personen – 20 min
2 ARDEENSE BURGERS HOF TER MEULEN
2 MEERGRANEN/VOLKORENBROODJES
120GR GERASPTE RODE BIET
120GR GERASPTE POMPOEN
120GR GERASPTE KNOLSELDER
OLIE
4 EETLEPELS CREAMY NATUURYOGHURT
1 KOFFIELEPEL HONING
1/2 KOFFIELEPEL MOSTERD
KRUIDEN: VENKELZAAD, KOMIJN, LOOK, DILLE, PAPRIKA, ZWARTE PEPER & ZOUT
I BAK DE ARDEENSE BURGER AAN IN EEN SCHEUTJE OLIE – GEDURENDE +/- 14 MIN OP EEN MATIG VUUR
I ROOSTER DE GERASPTE GROENTEN IN EEN OP 175°C VOORVERWARMDE OVEN GEDURENDE 10 MINUTEN
I MENG DE YOGHURT MET HONING EN MOSTERD – KRUID MET VENKELZAAD, KOMIJN, LOOK, DILLE, PAPRIKA, PEPER & ZOUT
I HALVEER HET BROODJE EN BELEG MET DE ARDEENS BURGER EN DE GEROOSTERDE GROENTEN – SERVEER MET HET YOGHURTSAUSJE
TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK