ardeense burger • rode biet • pompoen • knolselder

2 personen – 20 min

2 ARDEENSE BURGERS HOF TER MEULEN
2 MEERGRANEN/VOLKORENBROODJES
120GR GERASPTE RODE BIET
120GR GERASPTE POMPOEN
120GR GERASPTE KNOLSELDER

OLIE
4 EETLEPELS CREAMY NATUURYOGHURT
1 KOFFIELEPEL HONING
1/2 KOFFIELEPEL MOSTERD
KRUIDEN: VENKELZAAD, KOMIJN, LOOK, DILLE, PAPRIKA, ZWARTE PEPER & ZOUT

I BAK DE ARDEENSE BURGER AAN IN EEN SCHEUTJE OLIE – GEDURENDE +/- 14 MIN OP EEN MATIG VUUR

I ROOSTER DE GERASPTE GROENTEN IN EEN OP 175°C VOORVERWARMDE OVEN GEDURENDE 10 MINUTEN

I MENG DE YOGHURT MET HONING EN MOSTERD – KRUID MET VENKELZAAD, KOMIJN, LOOK, DILLE, PAPRIKA, PEPER & ZOUT

I HALVEER HET BROODJE EN BELEG MET DE ARDEENS BURGER EN DE GEROOSTERDE GROENTEN – SERVEER MET HET YOGHURTSAUSJE

TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK