Verzenden en retourneren

Verzenden:

GRATIS VERZENDING BINNEN BELGIË VANAF 89 EURO.

Ik verzend jouw bestelling graag binnen de 2 werkdagen na ontvangst van betaling.

Voor de verzendservice werkt F’IMI samen met Bpost.

Je kan kiezen voor levering aan huis of levering in een afhaalpunt.

Van zodra jouw bestelling F’IMI verlaat, ontvang je van mij een e-mail met Track & Trace info. Op die manier kan je perfect opvolgen wanneer je jouw pakket mag verwachten.

Overzicht van de verzendkosten en levertijden:

Bpost

België 5,95 euro
Gratis vanaf 89 euro

Levertijd (werkdagen) 2-3 dagen

Voor andere landen: contacteer me en ik maak graag een prijs voor je op.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met me op, dan probeer ik de bestelling nog te wijzigen.

Retourneren:

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Wens je een product te retourneren, meldt dit dan via mail: hello@fimi.be

Alle bestelde producten kunnen geretourneerd worden, maar aangezien het gaat om voedings- en mogelijks beperkt houdbare producten, zijn hieraan strikte regels verbonden:

 • Alleen absoluut ongebruikte, ongeopende en onbeschadigde producten kunnen worden geretourneerd. Bij binnenkomst worden de producten gecontroleerd. Indien het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt of geopend, behouden wij ons het recht voor om een geretourneerd product te weigeren. In dat geval wordt het aankoopbedrag niet uitgekeerd. 
   
 • Gelieve de retourzending op voorhand via e-mail aan te kondigen.
   
 • Het te retourneren product dient binnen 14 kalenderdagen na de aankoopdatum voor retour worden aangeboden bij F’IMI. Bij overschrijding van deze termijn wordt de retourzending geweigerd.
   
 • Behandel het product met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
   
 • Het pakket dient verstuurd te worden met een Track & Trace-code. Deze code dient aan F’IMI te worden doorgegeven via hello@fimi.be zodat wij de verzending van het pakket kunnen volgen. Indien het pakketje niet aantoonbaar bij ons is afgeleverd, kunnen wij de retourprocedure niet voortzetten.
 • De retourkosten zijn volledig ten laste van de klant.
   
 • Zodra het product in ongeschonden staat is ontvangen door F’IMI, zullen we het aankoopbedrag van het product zoals vermeld op de factuur binnen 14 dagen terugstorten. Verzendkosten worden niet terugbetaald.

Hoe kan ik jou helpen?

Mail me : hello@fimi.be

De bepalingen van dit artikel gelden enkel voor Klanten die in hun hoedanigheid van consument
artikelen online aankopen bij F’IMI.