2 personen – 25 min
160GR BULGUR
1 AUBERGINE
1 COURGETTE
2 EETLEPELS HALF ZONGEDROOGDE TOMATEN
2 EETLEPELS GRIEKSE YOGHURT
2 EETLEPELS PISTACHENOTEN
OLIJFOLIE
2 TEENTJES LOOK – GERASPT
3CM GEMBER – GERASPT
GEMBERPOEDER, DUKKAH GREEN (MILL1MORTAR), ZWARTE PEPER & ZEEZOUT
1 AUBERGINE
1 COURGETTE
2 EETLEPELS HALF ZONGEDROOGDE TOMATEN
2 EETLEPELS GRIEKSE YOGHURT
2 EETLEPELS PISTACHENOTEN
OLIJFOLIE
2 TEENTJES LOOK – GERASPT
3CM GEMBER – GERASPT
GEMBERPOEDER, DUKKAH GREEN (MILL1MORTAR), ZWARTE PEPER & ZEEZOUT
I KOOK DE BULGUR GAAR IN LICHT GEZOUTEN WATER +/- 8 MIN
I SNIJ DE COURGETTE EN AUBEGINE IN KLEINE BLOKJES
I STOOF DE LOOK & GEMBER AAN IN EEN SCHEUT OLIJFOLIE – VOEG DE COURGETTE & AUBERGINE TOE – KRUID MET GEMBERPOEDER, ZWARTE PEPER & ZOUT
I MIX DE GRIEKSE YOGHURT MET DE PISTACHENOTEN – KRUID MET PEPER & ZOUT
I DRESSEER DE BULGUR MET DE AUBERGINE EN COURGETTE – WERK AF MET ZONGEDROOGDE TOMATEN EN HET YOGHURTSAUSJE MET PISTACHENOTEN & DUKKAH GREEN KRUIDEN
TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK