2 personen – 15 min
ingrediënten:
- 4 geitenkaasjes met spek
- 25gr raketsla
- 1 hand walnoten
- 100gr parelcouscous
- 1 kleine courgette
- 1 kleine tomaat
- 1 appel
- 1 sinaasappel
- 1 koffielepel limoensap
- olijfolie
- 1 koffielepel vloeibare honing
- venkelzaad
- tijm
bereiding:
- kook de parelcouscous 10 min in licht gezouten water
- snij de courgette en appel in kleine blokjes – stoof aan in een scheutje olie – kruid met peper, zout en tijm
- meng de parelcouscous met de appel en courgette – de parelcouscous kan lauw geserveerd worden
- ontvel de tomaat en snij het vruchtvlees in kleine blokjes
- snij de sinaasappel in partjes en pers met de hand het sap uit de rest van de sinaasappel – voeg het limoensap, de honing en 2 eetlepels olijfolie toe en meng – kruid met peper, zout en venkelzaad – voeg de tomatenblokjes toe
- bak de geitenkaasjes aan in een antikleefpan, zonder vetstof
- dresseer de raketsla samen met de verkruimelde walnoten op een bord
- voeg de parelcouscous en de geitenkaasjes toe
- serveer het sinaasappelsausje er apart bij
TASTE LIFE – SMAKELIJK