2 personen – 30 min
2 KIPPENWORSTEN HOF TER MEULEN 1/2 KLEINE KNOLSELDER
250GR OESTERZWAMMEN
150GR RISOTTORIJST
500ML GROENTENBOUILLON
OLIJFOLIE
LOOKPOEDER, TIJM, ZWARTE PEPER & ZOUT
I SCHIL DE KNOLSELDER EN SNIJ DEZE IN KLEINE BLOKJES (BRUNOISE)
I MAAK DE OESTERZWAM VOORZICHTIG SCHOON MET EEN BORSTELTJE – SNIJD DE VRIJ TAAIE STEEL WIGVORMIG WEG EN SNIJD DE OESTERZWAM IN KWARTEN
I WARME EEN SCHEUT OLIE IN EEN PAN, VOEG DE RIJST EN 4 EETLEPELS KNOLSELDERBLOKJES TOE EN SCHEP DEZE OP LAAG VUUR ONGEVEER 1 MIN OM TOT DE KORRELS GLAZIG ZIJN
I VOEG AL ROEREND DE WARME GROENTENBOUILLON TOE – VOEG HET VOLGENDE SCHEUTJE PAS TOE NADAT HET VORIGE IS OPGENOMEN DOOR DE RIJST – HERHAAL DIT TOT DE BOUILLON OP IS (20-25 MIN)
I BAK DE KNOLSELDER EN DE OESTERZWAMMEN IN EEN SCHEUT OLIE – KRUID MET PEPER, ZOUT, LOOK EN TIJM (10 MIN)
I BAK DE KIPPENWORST OP EEN MIDDELMATIG VUUR (12-TAL MIN)
I SERVEER DE RISOTTO MET DE KIPPENWORST – WERK AF MET GEBAKKEN KNOLSELDERBLOKJES EN OESTERZWAMMEN
TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK