lauwwarme quinoasalade • gegrilde asperge • mangalica ham

2 personen – 25 min

200GR GEKOOKTE MANGALICA HAM HOF TER MEULEN
500GR ASPERGES
50GR POSTELEIN
120GR QUINOA
2 EETLEPELS PIJNBOOMPITTEN

OLIE
360ML GROENTENBOUILLON
ZWARTE PEPER & ZEEZOUT
I SCHIL DE ASPERGES – BREEK DE STENGELUITEINDEN AF & KOOK ZE BEETGAAR IN LICHT GEZOUTEN WATER
I SPOEL DE QUINOA IN EEN FIJN ZEEFJE ONDER STROMEND WATER
I BRENG DE GROENTENBOUILLON AAN DE KOOK – VOEG QUINOA TOE – VERLAAG HET VUUR & LAAT +/- 13 MIN SUDDEREN TOT HET WATER VOLLEDIG GEABSORBEERD IS
I ROOSTER DE PIJNBOOMPITTEN KORT IN EEN ANTIKLEEFPAN ZONDER VETSTOF
I SNIJ DE HAM IN KLEINE STUKJES
I SNIJ DE ASPERGES IN GELIJKE DELEN – GRIL ZE KORT MET WEINIG OLIE – KRUID MET PEPER & ZOUT
I SERVEER DE QUINOA MET DE GEGRILDE ASPERGES, POSTELEIN, MANGALICA HAM & PIJNBOOMPITTEN

GRAAG EEN SAUSJE ERBIJ? DIT GERECHTJE SMAAKT HEEL LEKKER MET AÏOLIE

TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK