2 personen – 20 min
2 SCHNITZELS HOF TER MEULEN
160GR GROF GERASPTE RODE KOOL 80GR GEKOOKTE RODE BIET
2 HANDEN BLAUWE DRUIVEN
2 HANDEN GEMENGDE NOTEN
2 HANDEN ROZIJNEN
OLIJFOLIE
2 EETLEPELS BALSAMICOCRÈME 4 EETLEPELS PUUR APPELSAP VLOEIBARE HONING
ZWARTE PEPER & ZOUT
I LEG DE DRUIVEN IN EEN OVENSCHAAL EN BESPRENKEL DEZE MET 1/2 KOFFIELEPEL OLIE
I LEG DE NOTEN IN EEN OVENSCHAAL EN BESPRENKEL MET HONING & WEINIG ZOUT
I ROOSTER DE DRUIVEN EN NOTEN +/- 15 MIN OP 175°C
I MENG DE BALSAMICOCRÈME MET HET APPELSAP, KRUID MET PEPER & ZOUT
I SNIJ FIJNE SCHIJFJES VAN DE RODE BIET I MENG DE GERASPTE RODE KOOL MET RODE BIET, NOTEN, DRUIVEN EN
ROZIJNEN
I BAK ONDERTUSSEN DE SCHNITZEL IN EEN BRAADPAN MET OLIE
I SERVEER DE SCHNITZEL MET HET SLAATJE VAN RODE KOOL & RODE BIET EN HET SAUSJE VAN BALSAMICOCRÈME
TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK