WHAT I DO

SERVICES

Food Content Creation

  • beeld

Wanneer je op zoek bent naar een creatieve partner die je product, gerecht of food-beleving kan vastleggen met oog voor kwaliteit en authenticiteit.

  • recepten

Heb je voor je foodrubriek, je marketingkanaal of een ander medium inspirerende recepten nodig die het water in de mond doen lopen, dan zorgt f’imi daarvoor.

  • event

Of je nu voor je organisatie, je teambuilding-aciviteit, een picknick, een feest of gelijk welk ander event de uitwerking en/of organisatie van het food & drink-gebeuren wil uitbesteden. Dan is f’imi een ideale partner.

  • lifestyle

Gezin, carrière, vriendschappen,vrije tijd, … combineren met bewust en gezond eten. F’imi helpt je met praktische tips over preppen, het ideale boodschappenlijstje, …

Food Consultancy

Een gezonde leefstijl bevorderen bij je werknemers? F’imi ondersteunt je bij het opstellen en het praktisch uitwerken van gezondheidsacties.

Coachin': de practice rond voedselveiligheid

Naast puur de praktische uitwerking en de tools, staat f’imi je ook graag bij in een hygiëneplan dat toepasbaar is op lange termijn.

Guide Slow Life

F’imi begeleidt je bij het uitwerken van een slow plan op maat. Dit kan zowel binnen je organisatie om het wellbeing te bevorderen alsook om je eigen work-life balance te optimaliseren. Bewust omgaan met tijd, onthaasten en voeding.

Food Content Creation

Food Consultancy

Coachin'

Guide Slow Life

Workshop