asperge-aardappelslaatje met burrata & mangoyoghurtdressing
Recept voor twee
Bereidingswijze: lekker simpel
Bereidingstijd: 45 minuten
Ingrediënten:
500gr asperges
400gr krielaardappelen
4 (lokale) bio eieren
burrata
aardbeien – 200gr
frambozen – 100gr
5 eetlepels natuuryoghurt, ongesuikerd
2 eetlepels sweet dressing mango & gember Didden
olijfolie
kruiden: zwarte peper, zeezout, happy roots Mill&Mortar, verse bieslook
I verwarm de oven voor op 180gr
I snij de krielaardappelen in partjes – spreid ze op een ovenplaat – besprenkel met 3 eetlepels olijfolie & kruid met zout – laat 30 minuten bakken – tip: voeg extra kruiden die je lekker vindt toe vb. rozemarijn en/of look
I schil de asperges met een dunschiller – tip: leg de asperges plat op een snijplank; begin te schillen onder het kopje en schil naar de voet toe; snij 2 tot 3 cm weg van de onderkant –
I snij de asperges in schuine plakjes
I kook de eieren 7 minuten voor een hard eitje – laat ze schrikken onder koud water & pel ze – snij in partjes
I meng de yoghurt met de sweet dressing – kruid af met peper & zout
I verhit een scheutje olijfolie in een pan – bak de aspergeplakjes krokant – kruid met peper, zout & happy roots
I dresseer de krielaardappelen en asperges op een groot bord – leg de burrata in het midden – werk af met aardbeien, frambozen & bieslook – serveer er de mangoyoghurtdressing bij – tip: serveer er wat zuurdesembrood bij
een beetje zon op je bord » m’n inspiratie voor dit receptje
Recept voor twee
Bereidingswijze: lekker simpel
Bereidingstijd: 45 minuten
Ingrediënten:
500gr asperges
400gr krielaardappelen
4 (lokale) bio eieren
burrata
aardbeien – 200gr
frambozen – 100gr
5 eetlepels natuuryoghurt, ongesuikerd
2 eetlepels sweet dressing mango & gember Didden
olijfolie
kruiden: zwarte peper, zeezout, happy roots Mill&Mortar, verse bieslook
I verwarm de oven voor op 180gr
I snij de krielaardappelen in partjes – spreid ze op een ovenplaat – besprenkel met 3 eetlepels olijfolie & kruid met zout – laat 30 minuten bakken – tip: voeg extra kruiden die je lekker vindt toe vb. rozemarijn en/of look
I schil de asperges met een dunschiller – tip: leg de asperges plat op een snijplank; begin te schillen onder het kopje en schil naar de voet toe; snij 2 tot 3 cm weg van de onderkant –
I snij de asperges in schuine plakjes
I kook de eieren 7 minuten voor een hard eitje – laat ze schrikken onder koud water & pel ze – snij in partjes
I meng de yoghurt met de sweet dressing – kruid af met peper & zout
I verhit een scheutje olijfolie in een pan – bak de aspergeplakjes krokant – kruid met peper, zout & happy roots
I dresseer de krielaardappelen en asperges op een groot bord – leg de burrata in het midden – werk af met aardbeien, frambozen & bieslook – serveer er de mangoyoghurtdressing bij – tip: serveer er wat zuurdesembrood bij
een beetje zon op je bord » m’n inspiratie voor dit receptje
TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK