2 personen – 20 min
2 BRESSEKIPFILETS HOF TER MEULEN
250GR ZOETE AARDAPPEL
100GR GRONDWITLOOF
OLIJFOLIE
KIPKRUIDEN, TIJM, LOOK, PAPRIKAPOEDER, CAYENNEPEPER, ZWARTE PEPER & ZOUT
I SCHIL DE ZOETE AARDAPPEL EN SNIJ IN BLOKJES – KOOK GAAR IN WATER (+/- 7MIN)
I PUREER DE ZOETE AARDAPPEL EN KRUID MET PEPER, ZOUT, LOOK, PAPRIKA & CAYENNE – HOU WARM
I SNIJ DE WITLOOFSTRONKEN IN 2, VERWIJDER DE BUITENSTE BLAADJES EN DE HARDE KERN – MAAK DE BLAADJES LOS EN BAK DEZE IN WEINIG OLIE – KRUID MET PEPER & ZOUT
I KRUID DE KIP MET DE KIPKRUIDEN EN BAK DEZE OP EEN MATIG VUUR GEDURENDE +/- 15MIN
I SERVEER DE KIPFILETS MET DE PUREE EN HET WITLOOF – WERK AF MET TIJM EN KORT GEBAKKEN LOOK
GRAAG VLEESJUS? BLUS DE BRAADPAN VAN DE KIP MET WATER OF ROOM EN VOEG WAT KIPPENBOUILLON TOE
TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK