Bressekip • witloof • zoete aardappelpuree

2 personen – 20 min

2 BRESSEKIPFILETS HOF TER MEULEN
250GR ZOETE AARDAPPEL
100GR GRONDWITLOOF

OLIJFOLIE
KIPKRUIDEN, TIJM, LOOK, PAPRIKAPOEDER, CAYENNEPEPER, ZWARTE PEPER & ZOUT

I SCHIL DE ZOETE AARDAPPEL EN SNIJ IN BLOKJES – KOOK GAAR IN WATER (+/- 7MIN) 

I PUREER DE ZOETE AARDAPPEL EN KRUID MET PEPER, ZOUT, LOOK, PAPRIKA & CAYENNE – HOU WARM

I SNIJ DE WITLOOFSTRONKEN IN 2, VERWIJDER DE BUITENSTE BLAADJES EN DE HARDE KERN – MAAK DE BLAADJES LOS EN BAK DEZE IN WEINIG OLIE – KRUID MET PEPER & ZOUT

I KRUID DE KIP MET DE KIPKRUIDEN EN BAK DEZE OP EEN MATIG VUUR GEDURENDE +/- 15MIN

I SERVEER DE KIPFILETS MET DE PUREE EN HET WITLOOF – WERK AF MET TIJM EN KORT GEBAKKEN LOOK

GRAAG VLEESJUS? BLUS DE BRAADPAN VAN DE KIP MET WATER OF ROOM EN VOEG WAT KIPPENBOUILLON TOE

TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK