2 personen – 15 min
100GR BULGUR
250GR CHAMPIGNONS
1 UI
BALSAMICOAZIJN
2 PASTINAKEN
SOJAROOM
GROENTENBOUILLON HERKULES
OLIE
KOMIJN, TIJM, ZWARTE PEPER & ZOUT
I BORSTEL DE CHAMPIGNONS EN SNIJ ZE IN SCHIJFJES
I KOOK DE BULGUR KLAAR IN WATER (+/- 8MIN) – GIET AF
I BAK DE CHAMPIGNONS AAN IN EEN SCHEUTJE OLIE, VOEG DE BULGUR TOE, KRUID MET KOMIJN, TIJM, PEPER EN ZOUT – VOEG ALS LAATSTE EEN SCHEUT BALSAMICOAZIJN TOE
I SCHIL DE PASTINAKEN EN SNIJ DEZE IN KLEINE STUKKEN – ZET DE PASTINAKEN IN EEN PANNETJE NET ONDER MET ROOM EN 1/2 KOFFIELEPEL GROENTENBOUILLON EN KOOK OP EEN ZACHT VUURTJE GAAR – MIXEN MAAR
TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK