couscous • prinsessenboontjes • doperwten • pijnboompitten • honing-mosterdsausje

2 personen – 20 min

200GR COUSCOUS
300GR PRINSESSENBOONTJES
100GR DOPERWTEN
BLADPETERSELIE

OLIJFOLIE
1/2 KOFFIELEPEL GROENTENBOUILLON – 200ML WATER
1/2 LIMOEN
1 KOFFIELEPEL MOSTERD
2 EETLEPELS MOSTERD
PIJNBOOMPITTEN
ZWARTE PEPER & ZEEZOUT

I STOOM DE PRINSESSENBOONTJES BEETGAAR – +/- 8-TAL MINUTEN STOMEN
I KOOK DE DOPERWTEN GAAR IN +/- 8 MINUTEN
I LOS DE GROENTENBOUILLON OP IN KOKEND WATER – GIET OVER DE COUSCOUS EN DEK AF – LAAT EEN 5-TAL MINUTEN RUSTEN  
I MAAK EEN SAUSJE VAN LIMOENSAP, MOSTERD EN HONING
I STOOF DE BOONTJES & DOPERWTEN NOG KORT AAN IN EEN SCHEUTJE OLIE – KRUID MET PEPER en ZOUT
I MAAK DE COUSCOUS LOS MET EEN VORK
I DRESSEER COUSCOUS MET BOONTJES, DOPERWTJES & HET SAUSJE – WERK AF MET PIJNBOOMPITTEN & ENKELE BLAADJES BLADPETERSELIE

TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK