spaghetti • dragonolie • champignons • kikkererwten • kippengehaktballetjes

2 personen – 30 min

250GR KIPPENGEHAKT HOF TER MEULEN
160GR (VOLKOREN/SPELT)SPAGHETTI
200GR CHAMPIGNONS: PARIJSE, OESTERZWAM
100GR GEKOOKTE KIKKERERWTEN
3 TEENTJES LOOK
12GR VERSE DRAGON

OLIJFOLIE
1 EETLEPEL PANEERMEEL
1,5 EETLEPEL CITROENSAP
ROZEMARIJN, ZWARTE PEPER & ZOUT

I WARM DE OVEN VOOR OP 180°C
I MENG HET KIPPENGEHAKT MET 2 EETLEPELS KIKKERERWTENVOCHT EN PANEERMEEL – ROL KLEINE BALLETJES
I LEG DE DE BALLETJES IN EEN OVENSCHAAL EN BAK DEZE GEDURENDE +/- 15MIN IN DE OVEN
I MAAK DE CHAMPIGNONS SCHOON MET EEN ZACHT BORSTELTJE – SNIJ DE PARIJSE CHAMPIGNONS IN SCHIJFJES
I SCHIK DE PARIJSE CHAMPIGNONS, OESTERZWAMMEN, KIKKERERWTEN EN FIJNGESNEDEN KNOFLOOKTEENTJES OP EEN BAKPLAAT – BESPRENKEL MET 2 EETLEPELS OLIJFOLIE, CITROENSAP, ROZEMARIJN & WEINIG ZOUT – BAK +/- 10MIN IN DE OVEN
I KOOK DE SPAGHETTI AL DENTE IN EEN KOOKPOT MET LICHTGEZOUTEN WATER
I MIX DE DRAGON MET 5 EETLEPELS OLIJFOLIE – KRUID MET PEPER & ZOUT
I MENG DE SPAGHETTI & DE DRAGONOLIE
I SERVEER DE KIPPENGEHAKTBALLETJES MET DE CHAMPIGNONS, KIKKERERWTEN & SPAGHETTI

TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK