couscoussalade•geroosterde pastinaak•rode biet•feta•granaatappel•za’atar

couscoussalade •geroosterde pastinaak•rode biet•feta•granaatappel•za’atar

2 personen – 40 min

500gr pastinaak – geschild
200gr rode biet – geschild
1 granaatappel
bladpeterselie
200gr feta
200gr couscous
200ml water + 1/3 koffielepel groentenbouillon Herkules
2 eetlepels vloeibare honing of ahornsiroop
1 koffielepel citroensap
olijfolie
za’atar Mill&Mortar, zwarte peper, zeezout, lookpoeder
I VERWARM DE OVEN VOOR OP 200°C
I SCHIL DE PASTINAKEN EN RODE BIET & SNIJ ZE IN REPEN VAN (FRIETDIKTE) – DOE IN EEN OVENSCHAAL, OVERGIOET MET 2 EETLEPELS OLIE, KRUID MET PEPER, ZOUT & LOOKPOEDER – ROOSTER ZE 25 MINUTEN IN DE OVEN
I MENG 2 EETLEPELS HONING MET 1 KOFFIELEPEL CITROENSAP – ZET APART
I BRENG HET WATER AAN DE KOOK & LOS DE GROENTEBOUILLON HIERIN OP – GIET OVER DE COUSCOUS, DEK AF MET ALUMINIUMFOLIE & LAAT EEN 5-TAL MINUTEN OPWELLEN – MAAK DE COUSCOUS LOS MET EEN VORK
I ONTPIT DE GRANAATAPPEL
I SERVEER DE COUSCOUS MET DE GEROOSTERDE PASTINAAK, RODE BIET – GARNEER MET FETA, GRANAATAPPELPITTEN, HET HONINGSAUSJE & FLINK WAT ZA’ATAR & BLADPETERSELIE

TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK