rode koolsalade•rode biet•appel•dille
2 personen – 20 min
1/3 rode kool
1 rode biet
1 appel
3 eetlepels rozijnen
marinade
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels citroen
2 eetlepels ahornsiroop
zwarte peper & zeezout
dilledressing
3 eetlepels Griekse yoghurt
1/2 eetlepel vloeibare honing
dille, zwarte peper & zeezout
1 rode biet
1 appel
3 eetlepels rozijnen
marinade
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels citroen
2 eetlepels ahornsiroop
zwarte peper & zeezout
dilledressing
3 eetlepels Griekse yoghurt
1/2 eetlepel vloeibare honing
dille, zwarte peper & zeezout
I snij de rode kool in fijne reepjes, de rode biet en appel in fijne staafjes – voeg de rozijnen toe
I meng de ingrediënten voor de marinade – meng met de rode koolsalade – laat enkele minuten staan
I meng de ingrediënten voor de dilledressing & voeg toe aan de salade
I serveer de rode koolsalade met rode biet, appel & rozijnen en strooi er rijkelijk dille over
I meng de ingrediënten voor de marinade – meng met de rode koolsalade – laat enkele minuten staan
I meng de ingrediënten voor de dilledressing & voeg toe aan de salade
I serveer de rode koolsalade met rode biet, appel & rozijnen en strooi er rijkelijk dille over
TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK