kippenbrochette • pastasalade • mango
2 PERSONEN – 30 min
2 GEMARINEERDE KIPPENBROCHETTEN HOF TER MEULEN
120GR FUSILLI OF ANDERE PASTA
2 MANGO’S
1/2 ROOD PEPERTJE
4 EETLEPELS GRIEKSE YOGHURT
40GR PIJNBOOMPITTEN
1/2 LIMOEN
10GR VERSE MUNTBLAADJES
KOMIJNZAAD, ZWARTE PEPER & ZEEZOUT
120GR FUSILLI OF ANDERE PASTA
2 MANGO’S
1/2 ROOD PEPERTJE
4 EETLEPELS GRIEKSE YOGHURT
40GR PIJNBOOMPITTEN
1/2 LIMOEN
10GR VERSE MUNTBLAADJES
KOMIJNZAAD, ZWARTE PEPER & ZEEZOUT
I KOOK DE PASTA BEETGAAR – GIET AF & SPOEL MET KOUD STROMEND WATER – LAAT VERDER AFKOELEN IN DE FRIGO
I SCHIL DE MANGO & SNIJ HET VRUCHT- VLEES IN KLEINE BLOKJES
I MIX 225GR MANGOBLOKJES MET 22GR PIJNBOOMPITTEN & 1 KOFFIELEPEL LIMOENSAP – KRUID MET KOMIJNZAAD, PEPER & ZOUT
I MIX 4 EETLEPELS GRIEKSE YOGHURT MET DE MUNTBLAADJES & 1 KOFFIELEPEL LIMOENSAP – KRUID MET PEPER & ZOUT
I SNIJ EEN HALF ROOD PEPERTJE IN KLEINE BLOKJES
I GRIL DE KIPPENBROCHETTEN – +/- 14 MINUTEN I MENG DE KOUDE PASTA MET HET MANGOSAUSJE – WERK AF MET PIJNBOOMPITTEN & ZESTE VAN LIMOEN I MENG DE MANGOBLOKJES MET HET ROOD PEPERTJE & ENKELE DRUPPELS LIMOENSAP
I SERVEER DE KIPPENBROCHETTEN MET DE PASTA & MANGOSALADE
I SCHIL DE MANGO & SNIJ HET VRUCHT- VLEES IN KLEINE BLOKJES
I MIX 225GR MANGOBLOKJES MET 22GR PIJNBOOMPITTEN & 1 KOFFIELEPEL LIMOENSAP – KRUID MET KOMIJNZAAD, PEPER & ZOUT
I MIX 4 EETLEPELS GRIEKSE YOGHURT MET DE MUNTBLAADJES & 1 KOFFIELEPEL LIMOENSAP – KRUID MET PEPER & ZOUT
I SNIJ EEN HALF ROOD PEPERTJE IN KLEINE BLOKJES
I GRIL DE KIPPENBROCHETTEN – +/- 14 MINUTEN I MENG DE KOUDE PASTA MET HET MANGOSAUSJE – WERK AF MET PIJNBOOMPITTEN & ZESTE VAN LIMOEN I MENG DE MANGOBLOKJES MET HET ROOD PEPERTJE & ENKELE DRUPPELS LIMOENSAP
I SERVEER DE KIPPENBROCHETTEN MET DE PASTA & MANGOSALADE
TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK