quinoasalade • gedroogde mangalica ham • mozzarella • erwten • asperges
2 PERSONEN – 30 min
4 SNEDEN GEDROOGDE MANGALICA HAM HOF TER MEULEN
150GR QUINOA TRICOLORE
250GR (DIEPVRIES)ERWTEN
250GR ASPERGES HOF TER MEULEN
125GR MOZZARELLA
40GR CASHEWNOTEN
OLIJFOLIE
1/2 KOFFIELEPEL GROENTEBOUILLON
4GR GEMBER – GERASPT
20-TAL KLEINE MUNTBLAADJES
1 EETLEPEL CITROENSAP
DRAGON, ZWARTE PEPER & ZEEZOUT
150GR QUINOA TRICOLORE
250GR (DIEPVRIES)ERWTEN
250GR ASPERGES HOF TER MEULEN
125GR MOZZARELLA
40GR CASHEWNOTEN
OLIJFOLIE
1/2 KOFFIELEPEL GROENTEBOUILLON
4GR GEMBER – GERASPT
20-TAL KLEINE MUNTBLAADJES
1 EETLEPEL CITROENSAP
DRAGON, ZWARTE PEPER & ZEEZOUT
I SPOEL DE QUINOA VOOR HET KOKEN MET KOUD WATER – BRENG DE QUINOA MET 450ML WATER & 1/2 KOFFIELEPEL GROENTEBOUILLON AAN DE KOOK – VERLAAG HET VUUR & LAAT NOG +/- 14 MIN VERDER KOKEN TOT HET WATER VOLLEDIG GEABSORBEERD IS – LAAT RUSTEN
I KOOK DE ERWTEN BEETGAAR – GIET AF & SPOEL MET KOUD WATER
I SCHIL DE ASPERGES, SNIJ HET HOUTACHTIGE ONDERSTE STUK WEG & SNIJ DE ASPERGES IN FIJNE SCHIJFJES
I MIX 100GR ERWTEN MET DE CASHEWNOTEN, GERASPTE GEMBER, VERSE MUNT, CITROENSAP & 100ML OLIJFOLIE – KRUID MET PEPER & ZOUT
I BAK DE ASPERGES KORT AAN IN EEN SCHEUTJE OLIE – KRUID MET DRAGON, PEPER & ZOUT
I SNIJ DE MOZZARELLA IN FIJNE SCHIJFJES & BESTRIJK MET DE ERWTENCRÈME
I DRESSEER JE BORD MET QUINOA, ERWTEN, ASPERGES, MOZZARELLA MET ERWTENCRÈME & ENKELE SNEDEN GEDROOGDE MANGALICA HAM
I KOOK DE ERWTEN BEETGAAR – GIET AF & SPOEL MET KOUD WATER
I SCHIL DE ASPERGES, SNIJ HET HOUTACHTIGE ONDERSTE STUK WEG & SNIJ DE ASPERGES IN FIJNE SCHIJFJES
I MIX 100GR ERWTEN MET DE CASHEWNOTEN, GERASPTE GEMBER, VERSE MUNT, CITROENSAP & 100ML OLIJFOLIE – KRUID MET PEPER & ZOUT
I BAK DE ASPERGES KORT AAN IN EEN SCHEUTJE OLIE – KRUID MET DRAGON, PEPER & ZOUT
I SNIJ DE MOZZARELLA IN FIJNE SCHIJFJES & BESTRIJK MET DE ERWTENCRÈME
I DRESSEER JE BORD MET QUINOA, ERWTEN, ASPERGES, MOZZARELLA MET ERWTENCRÈME & ENKELE SNEDEN GEDROOGDE MANGALICA HAM
TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK