pistolet-quiche • witloof • ham

2 personen – 35 min

1/2 SNEE VAN 1CM GEKOOKTE MANGALICAHAM HOF TER MEULEN
4 (BRUINE) PISTOLETS
2 STRONKJES GRONDWITLOOF
3 EIEREN
150ML ROOM
4 SNEETJES MOZZARELLA BLADPETERSELIE

1 TEENTJE LOOK GERASPT
1/2 KLEINE UI FIJN GESNEDEN
NOOTMUSKAAT, ZWARTE PEPER & ZEEZOUT

I SNIJ HET BOVENSTE KAPJE VAN DE PISTOLETS & HOL DE PISTOLETS UIT – ZET ZE 3MIN IN EEN OP 175°C VOORVERWARMDE OVEN
I KLOP DE EIEREN MET DE ROOM – KRUID MET PEPER & WEINIG ZOUT
I SNIJ DE HAM IN KLEINE BLOKJES
I SNIJ DE WITLOOFSTRONKJES MIDDENDOOR & DAN IN HEEL FIJNE REEPJES
I VERDEEL DE UI, KNOFLOOK & HET WITLOOF OVER DE PISTOLETS – KRUID MET NOOTMUSKAAT
I VERDEEL DE HAM OVER DE PISTOLETS & GIET HET EIMENGSEL ERBIJ – WERK AF MET MOZZARELLAKAAS
I ZET 25MIN IN EEN VOORVERWARMDE OVEN OP 175°C
I SERVEER MET ENKELE BLAADJES PETERSELIE

TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK