warme bulgursalade• zoete aardappel • wortel • pompoen • sojascheuten • kurkumadressing

2 personen – 25 min

200GR BULGUR
150GR ZOETE AARDAPPEL
150GR BUTTERNUTPOMPOEN
100GR WORTEL (PAARS, GEEL)
80GR SOJASCHEUTEN
3 EETLEPELS GRIEKSE YOGHURT
2 KOFFIELEPELS HONING
OLIE
KURKUMA, RAS EL HANOUT, CAKE FACTOR (= KANEEL, GEMBER, STERANIJS – BY MILL & MORTAR), ZWARTE PEPER & ZEEZOUT

I KOOK DE BULGUR GAAR IN WATER
I SNIJ DE ZOETE AARDAPPEL, POMPOEN & WORTEL IN KLEINE BLOKJES (BRUNOISE)
I WOK (+/-15 MIN) DE ZOETE AARDAPPEL, POMPOEN EN WORTEL IN EEN SCHEUTJE OLIE – KRUID MET RAS EL HANOUT, CAKE FACTOR, PEPER & ZOUT 
I MENG DE GRIEKSE YOGHURT MET DE HONING & KRUID MET KURKUMA
IWOK DE SOJASCHEUTEN DE LAATSTE 2 MINUUTJES MEE MET DE REST VAN DE GROENTEN
I SERVEER DE BULGUR MET DE GEWOKTE GROENTEN & DE KURKUMADRESSING

OOK LEKKER MET EEN VERS LOKAAL GEITENKAASJE ERBIJ 

TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK