spaghetti • tomatensaus • asperge • rucola • parmezaan

2 personen – 20 min

250GR SPAGHETTI
500GR ASPERGES
50GR RUCOLA

20GR GERASPTE PARMEZAANSE KAAS
300ML TOMATENSAUS (THINK TOMATO)
BALSAMICO-AZIJN
OLIJFOLIE
ZWARTE PEPER & ZEEZOUT

I ZET EEN KOOKPOT MET LICHT GEZOUTEN WATER OP HET VUUR  & WARM OP

I WARM DE OVEN VOOR OP 180°C

I SCHIL DE ASPERGES & BREEK/SNIJ DE STENGELUITEINDEN AF – MAAK ASPERGELINTEN MET EEN DUNSCHILLER – SNIJ “DE REST” VAN DE ASPERGE in FIJNE REEPJES

I LEG DE ASPERGELINTEN/STUKJES IN EEN OVENSCHAAL – BESPRENKEL MET EEN SCHEUTJE OLIE – KRUID MET PEPER & ZOUT – PLAATS 10 MINUTEN IN DE OVEN 

I WARM DE TOMATENSAUS OP IN EEN KLEINE KOOKPOT & VOEG ENKELE DRUPPELS BALSAMICO-AZIJN TOE

I KOOK DE PASTA BEETGAAR – GIET AF & LAAT UITLEKKEN

I MENG DE SPAGHETTI MET DE TOMATENSAUS – SERVEER MET ASPERGE, RUCOLA & PARMEZAANSE KAAS

TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK