2 personen – 20 min
250GR SPAGHETTI
500GR ASPERGES
50GR RUCOLA
20GR GERASPTE PARMEZAANSE KAAS
300ML TOMATENSAUS (THINK TOMATO)
BALSAMICO-AZIJN
OLIJFOLIE
ZWARTE PEPER & ZEEZOUT
I ZET EEN KOOKPOT MET LICHT GEZOUTEN WATER OP HET VUUR & WARM OP
I WARM DE OVEN VOOR OP 180°C
I SCHIL DE ASPERGES & BREEK/SNIJ DE STENGELUITEINDEN AF – MAAK ASPERGELINTEN MET EEN DUNSCHILLER – SNIJ “DE REST” VAN DE ASPERGE in FIJNE REEPJES
I LEG DE ASPERGELINTEN/STUKJES IN EEN OVENSCHAAL – BESPRENKEL MET EEN SCHEUTJE OLIE – KRUID MET PEPER & ZOUT – PLAATS 10 MINUTEN IN DE OVEN
I WARM DE TOMATENSAUS OP IN EEN KLEINE KOOKPOT & VOEG ENKELE DRUPPELS BALSAMICO-AZIJN TOE
I KOOK DE PASTA BEETGAAR – GIET AF & LAAT UITLEKKEN
I MENG DE SPAGHETTI MET DE TOMATENSAUS – SERVEER MET ASPERGE, RUCOLA & PARMEZAANSE KAAS
TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK