couscous • wortel • abrikozencrème

2 personen – 30 min

200GR COUSCOUS
200ML GROENTENBOUILLON
1/2 BUNDEL WORTELS
40GR GEDROOGDE ABRIKOZEN
1 TEENTJE LOOK
1 LIMOEN
1/2 EETLEPEL AHORNSIROOP
KOMIJN, PAPRIKAPOEDER, CAYENNEPEPER, OREGANO, ZWARTE PEPER & ZEEZOUT
OLIJFOLIE

I SCHIL DE WORTELS – SNIJ IN TWEE, BESPRENKEL MET 1 EETLEPEL OLIJFOLIE & Kruid met PEPER & ZOUT – ROOSTER ZE +/-25 MIN IN EEN VOORVERWARMDE OVEN OP 200°C
I KOOK 2OOML WATER & LOS ER 1/2 KOFFIELEPEL GROENTENBOUILLON IN OP – GIET OVER DE COUSCOUS, DEK AF & LAAT 5 MINUTEN OPWELLEN

I MIX DE ABRIKOZEN MET EEN TEENTJE LOOK, HET SAP VAN 1 LIMOEN, AHORNSIROOP & 2 EETLEPELS OLIJFOLIE – KRUID MET KOMIJN, PAPRIKAPOEDER, CAYENNEPEPER, OREGANO, PEPER & ZOUT

I MAAK DE COUSCOUS LOS MET EEN VORK – SERVEER ER DE WORTELTJES BIJ & WERK AF MET ABRIKOZENCRÈME

TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK