op weekend’bijberoep’dagen zoals afgelopen weekend komen er vaak proevertjes aan bod maar zaterdag ben ‘k voor een easy & vertrouwde lunch gegaan met de balletjes
m’n kids zijn fan
nog op zoek naar wat inspiratie voor deze week, mss kan je deze veggieballetjes eens uitproberen – recept voor 4 personen:
balletjes met cheddar:
.~ 1 grote bundel wortelen raspen
~ 2 eitjes toevoegen
~ 4-tal lepels paneermeel erbij
~ 4-tal lepels geraspte cheddar toevoegen
~ kruiden met peper & zout
~ alles goed mengen, balletjes draaien & 15 minuutjes bakken – olie & antikleefpan
tagliatelle beetgaar koken – ik nam 60gr p.p.
» +/- 75ml olie + verse peterselie (een handje vol) -> mixen, kruiden met peper, zout & knoflookpoeder
» tagliatelle mengen met de peterselieolie, balletjes erbij & dukkah green kruiden – één van m’n favoriete van Mill&Mortar – erover strooien
TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK