wok • varkensreepjes • prei • pastinaak
2 personen – 25 min
2 MANGALICA LAPJES – HOF TER MEULEN
3 STRONKEN PREI
1 PASTINAAK
4 TEENTJES LOOK
100GR FETA
2 EETLEPELS HAZELNOTEN
OLIJFOLIE
1/2 EETLEPEL CITROENSAP
NOOTMUSKAAT, TIJM, ZWARTE PEPER & ZEEZOUT
3 STRONKEN PREI
1 PASTINAAK
4 TEENTJES LOOK
100GR FETA
2 EETLEPELS HAZELNOTEN
OLIJFOLIE
1/2 EETLEPEL CITROENSAP
NOOTMUSKAAT, TIJM, ZWARTE PEPER & ZEEZOUT
I SNIJ HET GROEN VAN DE PREI EN SPOEL ONDER KOUD STROMEND WATER – SCHIL DE PASTINAAK MET EEN DUNSCHILLER
I SNIJ DE PREI IN GROVE “GELIJKE” STUKKEN
I SNIJ DE PASTINAAK IN SCHIJVEN – +/- 0,5CM – & NADIEN DE SCHIJVEN IN REEPJES
I RASP DE TEENTJES LOOK
I HAK DE HAZELNOTEN FIJN
I SNIJ DE VARKENSLAPJES IN FIJNE REEPJES
I BAK DE VARKENSREEPJES AAN IN DE WOK IN WEINIG OLIE – KRUID MET PEPER & ZOUT-LEG ZE AAN DE KANT
I GIET OPNIEUW EEN SCHEUTJE OLIE IN DE WOK & BAK DE PREI & PASTINAAK AAN – KRUID MET NOOTMUSKAAT, PEPER, ZOUT, TIJM – ROERBAK +/- 10 MIN – VOEG HET CITROENSAP TOE
I VOEG DE VARKENSREEPJES OPNIEUW TOE & WARM NOG EVENTJES OP
I SERVEER DE GEWOKTE VARKENSREEPJES MET PREI-PASTINAAKWOK – VERBROKKEL ER FETA OVER EN DE GEHAKTE HAZELNOTEN & KRUID AF MET WAT PEPER & TIJM
I SNIJ DE PREI IN GROVE “GELIJKE” STUKKEN
I SNIJ DE PASTINAAK IN SCHIJVEN – +/- 0,5CM – & NADIEN DE SCHIJVEN IN REEPJES
I RASP DE TEENTJES LOOK
I HAK DE HAZELNOTEN FIJN
I SNIJ DE VARKENSLAPJES IN FIJNE REEPJES
I BAK DE VARKENSREEPJES AAN IN DE WOK IN WEINIG OLIE – KRUID MET PEPER & ZOUT-LEG ZE AAN DE KANT
I GIET OPNIEUW EEN SCHEUTJE OLIE IN DE WOK & BAK DE PREI & PASTINAAK AAN – KRUID MET NOOTMUSKAAT, PEPER, ZOUT, TIJM – ROERBAK +/- 10 MIN – VOEG HET CITROENSAP TOE
I VOEG DE VARKENSREEPJES OPNIEUW TOE & WARM NOG EVENTJES OP
I SERVEER DE GEWOKTE VARKENSREEPJES MET PREI-PASTINAAKWOK – VERBROKKEL ER FETA OVER EN DE GEHAKTE HAZELNOTEN & KRUID AF MET WAT PEPER & TIJM
TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK