kippilon • witloof • koolrabi • geitenkaas

kippilon • witloof • koolrabi • geitenkaas

2 personen – 35 min

4 KIPPILONS – HOF TER MEULEN
4 STRONKEN WITLOOF
1/2 KOOLRABI
200GR ZACHTE GEITENKAAS NATUUR 100ML
GROENTENBOUILLON
OLIJFOLIE
1 EETLEPEL VLOEIBARE HONING
NOOTMUSKAAT, TIJM, ZWARTE PEPER & ZEEZOUT
I HALVEER DE WITLOOFSTRONKEN – VERWIJDER DE HARDE ONDERSTE KERN & HALVEER NOGMAALS – LEG IN EEN OVENSCHAAL OP BAKPAPIER & BESPRENKEL MET 2 EETLEPELS OLIE – KRUID MET PEPER, ZOUT & NOOTMUSKAAT I MENG 2 EETLEPELS OLIJFOLIE MET 1 EETLEPEL HONING, KRUID MET PEPER & ZOUT – WRIJF HIERMEE DE KIPPILONS IN – PLAATS IN EEN OVENSCHAAL OP BAKPAPIER
I PLAATS HET WITLOOF & DE KIPPILONS IN EEN VOORVERWARMDE OVEN – 30 MIN OP 175°C
I SNIJ DE KOOLRABI IN 2 – SCHIL DEZE & SNIJ IN BLOKJES
I STOOF DE KOOLRABIBLOKJES AAN IN EEN SCHEUTJE OLIE, KRUID MET PEPER, ZOUT & TIJM – VOEG DE GROENTENBOUILLON & GEITENKAAS TOE – LAAT SMELTEN – ROER REGELMATIG
I SERVEER DE KIPPILONS MET HET WITLOOF & DE KOOLRABI IN HET GEITENKAASSAUSJE

TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK