bananengranola • chocolade
8-tal porties – 45 min (10 min voorbereiding + 30 min in de oven)
800gr havermout
2 bananen
2 eetlepels amandelmeel
2 handjes noten – gehakt
50gr zwarte chocolade – gehakt
arachideolie, ahornsiroop
2 bananen
2 eetlepels amandelmeel
2 handjes noten – gehakt
50gr zwarte chocolade – gehakt
arachideolie, ahornsiroop
I MIX 2 BANANEN MET 2 EETLEPELS OLIE & 2 EETLEPELS AMANDELMEEL
I LEG BAKPAPIER IN EEN OVENSCHAAL – VERDEEL DE HAVERMOUT IN DE OVENSCHAAL & MENG MET DE BANANENMIX, DE GEHAKTE NOTEN & CHOCOLADE – VOEG EEN LEPEL AHORNSIROOP TOE – MENG GOED
I ZET GEDURENDE 30 MIN IN EEN OP 175GR VOORVERWARMDE OVEN – AF & TOE EENS ROEREN
I LAAT AFKOELEN & SERVEER MET NATUURYOGHURT
I ZET GEDURENDE 30 MIN IN EEN OP 175GR VOORVERWARMDE OVEN – AF & TOE EENS ROEREN
I LAAT AFKOELEN & SERVEER MET NATUURYOGHURT
TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK