blinde vink gevuld met spinazie • champignons • quinoa met tomatensaus • in de oven

blinde vink gevuld met spinazie • champignons • quinoa met tomatensaus • in de oven

2 personen – 45 min

2 BLINDE VINKEN – HOF TER MEULEN
30GR JONGE SPINAZIE
100GR PARIJSE CHAMPIGNONS
50GR QUINOA
300GR TOMATENSAUS
150ML GROENTENBOUILLON
KERRIE, ZWARTE PEPER & ZEEZOUT
I SPOEL DE QUINOA IN EEN ZEEFJE ONDER KOUD STROMEND WATER – LAAT UITLEKKEN & SCHEP VERVOLGENS IN EEN KOOKPOT – VOEG DE GROENTEN- BOUILLON TOE & LAAT 10 MINUTEN PRUTTELEN OP EEN MIDDELMATIG VUUR – GIET AF & LAAT UITLEKKEN
I HAK DE SPINAZIE FIJN
I BORSTEL DE CHAMPIGNONS & SNIJ IN PARTJES
I MENG DE QUINOA MET DE SPINAZIE & CHAMPIGNONS – KRUID MET PEPER, ZOUT & KERRIE
I MAAK EEN SNEDE IN DE BLINDE VINKEN, IN DE LENGTE EN IN DE BREEDTE – NIET VOLLEDIG DOORSNIJDEN
I GIET DE TOMATENSAUS IN EEN OVENSCHAAL & LEG HIERIN DE BLINDE VINK – VUL DE BLINDE VINKEN MET DE QUINOA-SPINAZIE-CHAMPIGNONS
I LAAT 30 MIN BAKKEN IN EEN OP 180GR VOORVERWARMDE OVEN
I SERVEER DE BLINDE VINKEN GEVULD MET SPINAZIE, CHAMPIGNONS, QUINOA & OVERGIET MET TOMATENSAUS

TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK