casereccia • paddenstoelen • dragonolie
2 personen – 20 min
180gr casereccia spelt pasta Boer Olivier
250gr oesterzwam
200gr beukenzwam, shiitake, distelzwam
2 eetlepels gehakte walnoten
olijfolie, plantaardige boter
dragon,lookpoeder, salt of hearts Mill&Mortar
handvol peterselie – fijn gehakt
zwarte peper & zeezout
250gr oesterzwam
200gr beukenzwam, shiitake, distelzwam
2 eetlepels gehakte walnoten
olijfolie, plantaardige boter
dragon,lookpoeder, salt of hearts Mill&Mortar
handvol peterselie – fijn gehakt
zwarte peper & zeezout
I KOOK DE PASTA GAAR IN LICHT GEZOUTEN WATER
I MENG 6 EETLEPELS OLIE MET 1 EETLEPEL DRAGON, PETERSELIE, 1/2 EETLEPEL LOOKPOEDER, PEPER & ZOUT
IBORSTEL DE PADDENSTOELEN, SNIJ IN PARTJES & BAK AAN IN PLANTAARDIGE BOTER – KRUID MET SALT OF HEARTS
I GIET DE PASTA AF, MENG MET DE DRAGONOLIE & SCHEP ER DE PADDENSTOELEN BOVENOP – WERK AF MET GEHAKTE WALNOTEN
TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK