boerenovenspek • peultjes • nectarine • crème van geitenkaas
2 PERSONEN – 20 min
3 SNEDEN BOERENOVENSPEK – GEKRUID SPEK – HOF TER MEULEN
250GR PEULTJES
2 NECTARINES
40GR VERSE GEITENKAAS – NATUUR
VERSE MUNT – ENKELE BLAADJES
OLIJFOLIE
1 KOFFIELEPEL VLOEIBARE HONING
2 EETLEPELS GRIEKSE YOGHURT
1 EETLEPEL ZONNEBLOEMPITTEN
GEMBERPOEDER, ZWARTE PEPER & ZEEZOUT
250GR PEULTJES
2 NECTARINES
40GR VERSE GEITENKAAS – NATUUR
VERSE MUNT – ENKELE BLAADJES
OLIJFOLIE
1 KOFFIELEPEL VLOEIBARE HONING
2 EETLEPELS GRIEKSE YOGHURT
1 EETLEPEL ZONNEBLOEMPITTEN
GEMBERPOEDER, ZWARTE PEPER & ZEEZOUT
I STOOM DE PEULTJES KORT & LAAT AFKOELEN
I ROOSTER DE ZONNEBLOEMPITTEN KORT IN EEN KOEKENPAN – ZONDER OLIE I MENG 2 KOFFIELEPELS OLIJFOLIE MET DE HONING & ENKELE FIJN GESNEDEN BLAADJES MUNT – KRUID MET PEPER & ZOUT
I SNIJ DE NECTARINES IN PARTJES & BESTRIJK MET HET OLIE-HONING- MUNTSAUSJE
I MENG DE VERSE GEITENKAAS MET DE GRIEKSE YOGHURT – KRUID MET PEPER, ZOUT & GEMBERPOEDER
I GRIL HET SPEK, DE NECTARINEPARTJES & DE PEULTJES – KRUID DE PEULTJES MET PEPER & ZOUT
I DRESSEER HET BORD MET CRÈME VAN GEITENKAAS, PEULTJES, NECTARINES & HET GERKUIDE SPEK – WERK AF MET GEROOSTERDE ZONNEBLOEMPITTEN
I ROOSTER DE ZONNEBLOEMPITTEN KORT IN EEN KOEKENPAN – ZONDER OLIE I MENG 2 KOFFIELEPELS OLIJFOLIE MET DE HONING & ENKELE FIJN GESNEDEN BLAADJES MUNT – KRUID MET PEPER & ZOUT
I SNIJ DE NECTARINES IN PARTJES & BESTRIJK MET HET OLIE-HONING- MUNTSAUSJE
I MENG DE VERSE GEITENKAAS MET DE GRIEKSE YOGHURT – KRUID MET PEPER, ZOUT & GEMBERPOEDER
I GRIL HET SPEK, DE NECTARINEPARTJES & DE PEULTJES – KRUID DE PEULTJES MET PEPER & ZOUT
I DRESSEER HET BORD MET CRÈME VAN GEITENKAAS, PEULTJES, NECTARINES & HET GERKUIDE SPEK – WERK AF MET GEROOSTERDE ZONNEBLOEMPITTEN
TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK