gedroogde coppa • couscous • komkommer • galiameloen

gedroogde coppa • couscous • komkommer • galiameloen

2 PERSONEN – 20 min

150GR GEDROOGDE COPPA HOF TER MEULEN
1/2 KOMKOMMER
1/2 GALIAMELOEN
160GR COUSCOUS
160ML GROENTENBOUILLON
1 HAND GROENE KRUIDEN: BIESLOOK, MUNT, DILLE
1 EETLEPEL AMANDELSCHILFERS
1 EETLEPEL PISTACHENOTEN – GEHAKT
OLIJFOLIE
2CM GEMBER – GERASPT
1 TEENTJE LOOK – GERASPT
1 KLEINE SJALOT – FIJN GESNIPPERD
1,5 EETLEPEL LIMOENSAP
1/2 EETLEPEL RIJSTAZIJN
1 EETLEPEL VLOEIBARE HONING
GEMBERPOEDER, LOOKPOEDER, PILIPILI, ZWARTE PEPER & ZEEZOUT
I GIET DE COUSCOUS IN EEN SCHOTEL, OVERGIET MET KOKENDE GROENTENBOUILLON & DEK AF – LAAT OPWELLEN & MAAK NADIEN DE GRANEN VAN ELKAAR LOS MET EEN VORK
I SNIJ DE KOMKOMMER & DE MELOEN IN KLEINE BLOKJES I MAAK DE VINAIGRETTE: MENG DE GEMBER MET SJALOT EN LOOK – VOEG 3 EETLEPELS OLIJFOLIE TOE, HET LIMOENSAP, DE RIJSTAZIJN & HONING – KRUID GOED AF MET PEPER, ZOUT, GEMBER, LOOK & EEN WEINIG PILIPILI
I SNIJ DE GROENE KRUIDEN FIJN
I MENG DE COUSCOUS MET DE BLOKJES KOMKOMMER & MELOEN, VOEG DE COPPA HAM TOE & WERK AF MET DE GROENE KRUIDEN, AMANDELSCHILFERS & PISTACHENOTEN – BESPRENKEL MET DE VINAIGRETTE

TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK