croque • bloedworst • vijgen

casereccia • paddenstoelen • dragonolie

2 personen – 20 min

1 BLOEDWORST – HOF TER MEULEN
4 SNEDEN BROOD – MEERGRANENBROOD
1/2 APPEL – JONAGORED – FIJNE SCHIJFJES
1/2 KLEINE UI – RINGEN
2 VIJGEN
30GR ENOKI PADDENSTOEL
50GR VELDSLA – RUCOLA
1 HANDJE PECANNOTEN – GEHAKT
1 HANDJE ROZIJNEN
OLIJFOLIE
1 EETLEPEL ZURE ROOM
VLOEIBARE HONING
KANEEL, LOOKPOEDER, ZWARTE PEPER & ZEEZOUT
I SNIJ UIT ELKE BOTERHAM 2 RONDJES
I VERWIJDER HET VEL VAN DE BLOEDWORST – SMEER BLOEDWORDT OP DE HELFT VAN DE BOTERHAMRONDJES
I BELEG DE BOTERHAM VERDER MET EEN SCHIJFJE APPEL, UIRING EN ENKELE ROZIJNEN – DEK AF MET EEN BOTERHAMRONDJE
I MENG 1 EETLEPEL ZURE ROOM MET 1 KOFFIELEPEL HONING, HET VRUCHTVLEES VAN 1,5 VIJG – KRUID MET PEPER & ZOUT
I MENG 1 EETLEPEL OLIJFOLIE MET HET VRUCHTVLEES VAN 1/2 VIJG, 1/2 KOFFIELEPEL HONING, KANEEL, PEPER & ZOUT
I MENG VELDSLA & RUCOLA – BESPRENKEL MET VIJGENOLIE & WERK AF MET PECANNOTEN EN ROZIJNEN
I ROERBAK DE PADDENSTOELEN IN EEN SCHEUTJE OLIE – KRUID MET PEPERN ZOUT & LOOK
I BAK DE CROQUES
I SERVEER DE CROQUE BLOEDWORST MET PADDENSTOELEN, CRÈME VAN VIJGEN & HET SLAATJE

TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK