2 personen – 25 min
120GR RISOTTORIJST
500GR ASPERGES
1/2 KLEINE UI
BIESLOOK
OLIE
360ML GROENTENBOUILLON HERKULES
I SCHIL DE ASPERGES & KOOK/STOOM ZE BEETGAAR
I SNIPPER DE UI FIJN & STOOF KORT AAN IN EEN SCHEUT OLIE – VOEG DE RIJST TOE & ROER OM TOT DE RIJST DOORSCHIJNEND WORDT
I VOEG EEN POLLEPEL GROENTENBOUILLON TOE & LAAT VERDAMPEN – ROER REGELMATIG – VOEG DE VOLGENDE GROENTENBOUILLON TOE WANNEER DEZE GEABSORBEERD IS
I PROEF NA +/- 15-20 MIN – ALS DE RIJST SMEUÏG IS MAAR VANBINNEN NOG HARD, IS HIJ KLAAR
I SNIJ DE ASPERGES IN KLEINE STUKKEN & SNIPPER DE BIESLOOK FIJN
I MENG DE RISOTTORIJST MET BIESLOOK & ASPERGES & SERVEER
TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK