kale • wortel • aubergine • boerenkoolpesto • bulgur

kale • wortel • aubergine • boerenkoolpesto • bulgur

2 personen – 20 min

1 jonge boerenkool (kale)
1 aubergine
6 wortels (oranje – geel – paars)
100gr bulgur
olie
zwarte peper, zeezout, tijm, Provençaalse kruiden, lookpoeder

PESTO
50gr boerenkool
30gr parmezaan
25gr pistachenoten
5cl olie
zwarte peper, zeezout & pilipili
I SPOEL DE BLADEREN BOERENKOOL & VERWIJDER DE TAAIE BLADSTENGELS – HOU 50GR APART VOOR DE PESTO
I SCHIL DE WORTELEN & SNIJ IN SCHUINE PLAKJES
I SNIJ DE AUBERGINE IN SCHIJFJES – BESTRIJK ZE LICHT MET OLIE & KRUID MET PRIVENÇAALSE KRUIDEN & LOOKPOEDER
I KOOK DE BULGUR GAAR (+/- 8MIN) – GIET AF
I MAAK ONDERTUSSEN DE PESTO: MIX BOERENKOOL MET PARMEZAAN, PISTACHENOTEN & OLIE – KRUID MET PEPER, ZOUT, LOOKPOEDER & PILIPILI
I BAK DE BOERENKOOL AAN IN WEINIG OLIE – KRUID MET PEPER & ZOUT
I BAK DE WORTELS AAN IN WEINIG OLIE – KRUID MET PEPER & ZOUT
I ROOSTER DE AUBERGINESCHIJFJES
I SERVEER DE BULGUR MET KALE, WORTEL, AUBERGINE & BOERENKOOLPESTO

TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK