2 personen – 25 min
2 LENTEBURGERS HOF TER MEULEN
200GR KRIELAARDAPPELEN
75GR (MESCLUN)SLA
100GR ERWTJES
2 LENTE-UIEN
1/2 AVOCADO
OLIE
2 EETLEPELS GRIEKSE YOGHURT
CITROENSAP
FIJN GEHAKTE PISTACHENOTEN & AMANDEL, DRAGON, ZWARTE PEPER & ZEEZOUT
200GR KRIELAARDAPPELEN
75GR (MESCLUN)SLA
100GR ERWTJES
2 LENTE-UIEN
1/2 AVOCADO
OLIE
2 EETLEPELS GRIEKSE YOGHURT
CITROENSAP
FIJN GEHAKTE PISTACHENOTEN & AMANDEL, DRAGON, ZWARTE PEPER & ZEEZOUT
I KOOK DE KRIELAARDAPPELEN GAAR – GIET AF EN SNIJ ZE IN TWEE
I MENG 1 EETLEPEL OLIE MET 1/2 EETLEPEL CITROENSAP EN 1/2 KOFFIELEPEL DRAGON – GIET OVER DE KRIELAARDAPPELTJES & LAAT MARINEREN I KOOK DE ERWTJES GAAR
I BAK DE LENTEBURGER IN WEINIG OLIE OP EEN MATIG VUUR (+/- 12 MIN)
I PLET 1/2 AVOCADO MET EEN VORK EN MENG MET 1 KOFFIELEPEL CITROENSAP & GRIEKSE YOGHURT – KRUID MET PEPER & ZOUT
I HAK ENKELE PISTACHENOTEN & AMANDELEN ZEER FIJN – SNIJ DE LENTE-UI FIJN
I SERVEER DE LENTEBURGER MET KRIELAARDAPPELEN, SLA, ERWTJES & AVOCADODRESSING – WERK AF MET FIJN GEHAKTE PISTACHENOTEN EN AMANDEL & FIJNGESNEDEN LENTE-UI
TASTE LIFE ♡ – SMAKELIJK